Wij zijn gevestigd in de Voorstad te Roermond en zitten met onze haven aan de Maas. Er kunnen circa 40 personen overnachten en ons gebouw is te gebruiken voor andere scouting groepen, jeugd-, sport, en andere verenigingen, en scholen. Voor meer informatie kunt u dit aanvragen via ons formulier

We are located in Roermond next to the river the Maas. In total 40 persons can stay at our clubhouse and we offer our clubhouse to other scouts and youth clubs as well as schools. If you are interested in staying at our clubhouse please use our online form

.
Image
Image
Image
Image

Ons gebouw heeft twee verdiepingen en per verdieping zijn er twee lokalen en grote centrale hal. Op de onderverdieping bevinden zich het troeplokaal (ca 45m2) en de keuken (zie foto's). Op de tweede verdieping is de overloop en het WVA lokaal beschikbaar voor verhuur, in het WVA lokaal (ca 30m2) staan banken en is met wat schuiven geschikt voor de leiding om te overnachten.

De keuken (ca 30m2) bevat een 6-pits fornuis, koelkast, tafels en stoelen, en borden, bekers, en bestek voor 40 personen. Er is een grote koelkast, een koffiezet apparaat en waterkoker.

Daarnaast bevat het gebouw 3 toiletten, 2 douches, en is er buiten een wasbak met 3 kranen.

Het terrein is voldoende groot om programma op te draaien en er is een kleine kampvuurplaats. Aan de overkant van de weg, die zeer rustig is en enkel voor fietsers en wandelaars, is een groot grasveld en kan ook voor programma gebruikt worden.

Tijdens het vaarseizoen, van begin april tot eind oktober, liggen onze boten in het water en is het mogelijk om ook één van de twee loodsen te gebruiken voor overnachtingen en programma indien gewenst. De bruikbare ruimte in de loods is ongeveer 20 x 7m.

In en rond Roermond is veel te doen, ons gebouw ligt in het midden van het maasplassen gebied en op fiets afstand ligt het meingebied, een natuurgebied zeer geschikt voor wandelaars en landscouts.

Our clubhouse has two floors and each floor has two rooms. On the groundfloor there is one room which is approx. 45m2 and one the other room is actually the kitchen, of 30m2 (see pictures). On the second floor only one room is available for our guests and is approx. 30m2. This room has several couches and often the staf stays in this room.

The kitchen containst a furnace, tables, chairs, plates, cups, and utensils for 40 people, and there is a large fridge, coffee maker and watercooker.

Additionally there are 3 toilets ,2 showers, and at the outside there is a large sink with 3 water taps.

Our terrain is lage enough to play games and there is a small fireplace available. Across the road there is a large field which can also be used for your program.

When our boats are in the water, from start of April till end of October, one of our hangars can be utilized (on request) as well and has a nett surface of 140m2.

There are sufficient possibilities in and around Roermond, our clubhouse is situated in the middle of the Maasplassen gebied en at 8km distance the Meingebied, national park, can be found.
ImageImageImage
ImageImageImage